ANDA FIKIR ANDA LELAKI HEBAT?

TANDA-TANDA KELEMAHAN SEORANG LELAKI. ANDA ADA TANDA-TANDA INI?

Jika anda mengalami perkara berikut maka anda ada simptom lemah tenaga batin:

1. Kurang tegang semasa hubungan intim
2. Ada masa tegang ada masa kurang tegang dan ada masa langsung tak tegang
3. Kurang nafsu untuk bermesra dengan pasangan
4. Badan cepat lesu walaupun macam tak ada sangat aktiviti yang boleh mendatangkan kelesuan
5. Keinginan untuk melakukan hubungan intim ulangan tidak seghairah dulu

TANDA-TANDA

Tidak mampu untuk mendapatkan ereksi atau mengekalkan ereksi yang mencukupi untuk aktiviti seksual adalah tanda yang menunjukkan anda menghadapi lemah tenaga batin atau mati pucuk. Masalah ini boleh muncul sendiri dalam beberapa cara seperti di bawah:

1. Berlaku sementara atau muncul hanya sekali-sekala, masalah tidak mungkin menjadi serius, semua lelaki mengalami masalah dengan ereksi pada suatu masa dalam hidup mereka
2. Terjadi secara beransur-ansur dan berterusan, mungkin ada sebab fizikal; ini biasanya kes mati pucuk kronik
3. Terjadi tiba-tiba tetapi anda masih mempunyai ereksi di awal pagi dan dapat mempunyai ereksi sewaktu bersama, itu mungkin masalah psikologi, mungkin juga faktor fizikal
4. Masalah untuk mendapatkan ereksi dan mengekalkan ereksi
5. Keinginan seksual yang berkurangan

ATAU ANDA ADA MASALAH SEBEGINI?

Selain dari masalah yang di atas, ramai lelaki tidak sedar atau lebih teruk lagi terlalu ego untuk mengaku bahawa mereka ada masalah-masalah lain. Lebih kurang 3 JUTA orang lelaki di Malaysia (ini jumlah yang ada dalam data) mempunyai masalah seperti diatas, tetapi masih ramai lagi yang hanya membiarkan masalah tanpa mengambil tindakan yang sewajarnya.

Masalah-masalah lain adalah seperti berikut:

1. Pancutan pra-matang.

2. Nafsu yang berkurangan disebabkan faktor usia atau penyakit.

3. Badan mudah penat dan lesu.

4. Lambat terangsang walaupun dibelai oleh isteri.

Kesemua masalah di atas boleh dirawat dengan menggunakan produk QURE sepertimana di bawah.

Click-Untuk-Hilangkan-Gastrik-Dengan-Ubat-Gastrik-Mujarab-Alkalising-Green-Plus
SMS-Beli-Ubat-Mujarab-Alkalising-Green-Plus

Hanya SMS/Whatsapp QURE ke 011-3840 9105

JANGAN CALL…. RAMAI YANG MESEJ…

SENARAI PRODUK

treat-lemah-batin-with-ultimate-s-sence-600x600

Qure S-Sence

Produk berasaskan minyak tumbuhan dan herba terpilih Asia untuk memulihkan sel-sel zakar dan urat-urat zakar. Juga berfungsi untuk menambah saiz. Sangat sesuai untuk merawat masalah bagi yang lemah zakar, kuat onani, zakar kurang saiz. Produk kami tidak guna minyak haiwan, berbau menarik dan boleh bawa sembahyang.

treat-lemah-batin-with-b-gers-280x280

Qure B-Gers

Produk berasaskan herba terplilih Asia. Qure B-gers sesuai untuk lelaki yang mengalami penurunan nafsu akibat dari berkurangnya hormon badan. Isu ini sangat biasa tetapi jarang dapat dikenalpasti. Juga berfungsi untuk melancarkan perjalanan darah. Produk kami tidak menggunakan dadah atau bahan sintetik. Tenaga tambahan, hilangkan kelesuan dan tingkatkan nafsu gejolak anda seperti dulu. Sangat sesuai bagi anda yang sudah mula rasa malas, tapi orang rumah masih tinggi kehendaknya. Jangan hampakan dia.....

treat-cepat-pancut-tahan-lama-with-ultimate-d-lay-280x280

Qure D-Lay

Jika anda mengalami masalah pancutan pra-matang, atau memerlukan masa permainan yang lebih lama, maka Qure D-Lay sangat sesuai untuk anda. Ia mengurangkan rasa ngilu lalu membenarkan anda untuk berjuang lebih lama. Hanya sapukan di kepala zakar atau untuk lebih lama, sapukan sekali di semua bahagian sensitif. Dapatkan masa tambahan yang sangat berbaloi. Hanya spray, biar kering, dan mulakan permainan anda. Botol comel 5 ml. Berbaloi-baloi.

Testimoni

Qure-Testi-Lemah-Batin-Mati-Pucuk-Ubat-Kuat5-Tahun-A-450x711

*Result Varies Between Individuals 

* Hasil Berbeza Setiap Individu

Qure-Panjang-Besar-Zakar-Testi-B-450x711

*Result Varies Between Individuals 

* Hasil Berbeza Setiap Individu

AMACAM? NAK AMBIL TINDAKAN?

Anda boleh terus saja bertanya dengan saya dengan menghantar mesej sama ada melalui SMS atau Whatsapp ke nombor yang saya paparkan di sini 011-3840 9105.

Tiada apa yang anda perlu malukan kerana ramai juga yang mempunya isu seperti anda. Bak kata pepatah, malu bertanya sesat jalan. Tapi dalam bab lemah tenaga batin, bukan saja sesat jalan, tapi terus tak jumpa jalan.

Hubungi saya bila-bila masa di waktu yang sesuai. Kalau boleh sebelah siang, supaya sebelah malam saya boleh berehat.

Masukkan pembayaran ke dalam akaun CIMB, Azizan bin Mansor 7040282788 atau akaun RHB, Azizan bin Mansor 11804000025995 dan berikan nama, alamat penghantaran serta bukti pembayaran ke 011-3840 9105. Jualan secara online saja….

Jika tuan ada akaun di bank lain, tuan boleh transfer dari akaun tuan masuk terus ke akaun CIMB saya dengan menggunakan ATM atau Internet Banking dan gunakan kaedah Instant Transfer/IBFT. JANGAN gunakan Interbank Giro/IBG kerana tidak selamat. 

Click-Untuk-Hilangkan-Gastrik-Dengan-Ubat-Gastrik-Mujarab-Alkalising-Green-Plus
SMS-Beli-Ubat-Mujarab-Alkalising-Green-Plus

Hanya SMS/Whatsapp QURE ke 011-3840 9105

JANGAN CALL…. RAMAI YANG MESEJ…

KLIK TAJUK DI BAWAH

KUALA LUMPUR:

Kira-kira 1.68 juta lelaki Malaysia berusia 40 tahun ke atas mengalami Disfungsi Erektil (ED), kata presiden Persatuan Farmasi Malaysia Datuk Nancy Ho.

Bagaimanapun, katanya kebanyakan mereka keberatan atau takut berjumpa pakar untuk mengetahui lebih lanjut mengenai rawatan masalah itu yang juga dikenali sebagai lemah tenaga batin. “Terdapat banyak cabaran untuk merawat ED terutamanya akibat keengganan mereka berbincang secara berterus terang tentang masalah itu atau dihalang oleh kepercayaan berasaskan budaya dan set minda,” katanya ketika berucap pada Persidangan Mengenai Peranan Ahli Farmasi Dalam Menangani ED di sini, Selasa.

ED ialah ketidakmampuan berterusan atau secara berulang untuk mencapai atau mengekalkan ketegangan secukupnya bagi melakukan hubungan seks dengan memuaskan. * Dipetik dari mstar disiarkan 18 Ogos 2015.

HARI 1-7

Dalam 7 hari pertama, perubahan mungkin tidak begitu ketara. Pada peringkat ini, QURE S-Sence perlu di sapu atau lebih baik urut dan sebaik-baiknya diurut setiap hari 2 kali sehari supaya Qure S-Sence dapat meresap ke dalam zakar dengan lebih optimum. Namun,  akan dapati kesan peningkatan stamina dan daya seksual.

HARI 8-14

Masuk minggu kedua, anda akan dapati kekerasan zakar bertambah. Begitu juga dengan saiz diameter zakar, anda akan dapati ia lebih besar, gemuk dan anjal. Pada peringkat ini, biasanya zakar akan ‘bangun’ atau tegak dahulu semasa anda bangun dari tidur pada waktu pagi. Kulit zakar juga akan menjadi lebih lembut, bersih dan gebu.

HARI 15-30

Apabila anda mengalami ketegangan, anda akan lihat perubahan ketara. Zakar anda kelihatan tegap, kuat dan teguh. Ia biasanya sekurang-kurangya 2 minggu untuk zakar anda kelihatan kuat, tegap dan besar. Selain kepuasan pancutan mani yang berganda, air mani anda akan keluar dengan banyak dan pekat sekali.

HARI 30+

Biasanya satu botol Qure S-Sence cukup untuk penggunaan selama sebulan. Selepas mendapat hasil yang memuaskan, anda tidak perlu lagi menggunakan Qure S-Sence . Tetapi kita mesti ingat, ibarat seperti sebuah kereta, kita perlu servis kereta kita untuk memastikan prestasi kereta kita sentiasa mantap dan terbaik. Begitu juga dengan zakar. Jadi sebagai langkah penjagaan dan “maitainance”, adalah dinasihatkan untuk meneruskan penggunaan Qure S-Sence ini tetapi penggunaan tidaklah sekerap seperti sebelum ini. Hanya perlu sapu atau urut 1 hingga 2 kali seminggu sahaja untuk memastikan zakar sentiasa sihat dan dalam keadaan yang baik.

KEBERKESANAN PRODUK QURE

**  Membantu meningkatkan tahap kesihatan zakar

**  Membantu menambah saiz zakar. Zakar akan menjadi lebih  besar, panjang dan keras.

**  Membantu meningkatkan prestasi seksual (tahan lama) 

** Membantu merawat kembali urat zakar yang tercedera akibat dari perlakuan onani (melancap) atau kemalangan.

**  Menjadikan zakar lebih anjal, membantu perjalanan darah pada zakar

**  Kulit zakar dan di sekitar zakar menjadi lebih lembut selembut kulit bayi.

**  Meningkatkan nikmat hubungan seksual

**  Meningkatkan kepekatan air mani (kualiti sperma), dan kesuburan

* Result Varies By Individual

Click-Untuk-Hilangkan-Gastrik-Dengan-Ubat-Gastrik-Mujarab-Alkalising-Green-Plus
SMS-Beli-Ubat-Mujarab-Alkalising-Green-Plus

Hanya SMS/Whatsapp QURE ke 011-3840 9105

JANGAN CALL…. RAMAI YANG MESEJ…

Scroll to Top